BAILANDO/RUST

BAILANDO
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 2. Novembra 2019, 10:14

BAILANDO/RUST

Príspevok od používateľa BAILANDO » 2. Novembra 2019, 18:03

Nick v hre: BAILANDO

Nick na fóre: BAILANDO

Vek: 25

Steam ID64: 76561198057063666

VAC bany: PUBG - Makro na myske na skakanie cez okna, kde bolo potrebne stlacit SPACE + CTRL + SHIFT naraz, bol som lenivy to robit :D ked este nefungoval vaulting

Niečo o sebe: Volam sa Adam, pracujem ako IT spravca pocitacovej siete pre viac ako 50 firiem, serverov a networkingu, vo volnom case jazdim motocross a hobby na svojom endure kade ma vietor zavedie. Rad sa hrabem v autach, rad ich upravujem a vylepsujem. Ako hobby programujem v jazyku C#, Unity Engine a Android studio v jazyku Java.

Skúsenosti s adminovaním: Skusenosti su viac ako dobre, pracoval som ako spravca vsetkych sekcii a serverov pre portal URNAWEB.CZ, riesil som vsetky problemy, mal dohlad nad pracou administratorov, vytvaral nove mapy a pluginy a riesil rozne napady hracov a implementoval ich. Takisto som instaloval vsetky servery od nuly, kedze to nebolo cez hosting, ale vsetko na vlastnom dedikovanom servery, kde som zriadil virtualizaciu Hyper-V.

Prečo by som sa chcel stať adminom: Server ma zaujal v roznych aspektoch, ako aj to, ze som tam spoznal fajn ludi s ktorymi sa da dobre pokecat. Mam zaujem tento server rozsirovat a dostat ho co najvyssie sa da.

S pozdravom,
Adam (BAILANDO)

NUMWERK
Administrátor
Príspevky: 4
Dátum registrácie: 1. Novembra 2019, 17:09

Re: BAILANDO/RUST

Príspevok od používateľa NUMWERK » 3. Novembra 2019, 01:25

Zdravím. Ohľadom tohto som sa už s tebou viackrát bavil na Discorde. Takých ľudí, ako si ty by bol hriech odmietnuť, keďže človeka, ktorý sa venuje programovaniu by som do tímu potreboval. VAC ban mi až tak nevadí, keď to nebolo za hacky ako sú WH/AB. Dnes v priebehu dňa ťa budem informovať na Discorde o tom, čo sa bude diať ďalej.

>>PRIJATÝ<<
LOCK

S pozdravom,
NUMWERK.

Zamknuté

Návrat na "NÁBOR ADMINOV"